Κατηγορίες

Catering, Αίθουσα Δεξιώσεων, Ανθοπωλεία, κλπ
Accessories, Γραβάτες, Εσώρουχα, κλπ
Γυμναστήρια, Διατροφή, Κέντρα Ομορφιάς - Αισθητικής, κλπ
Έπιπλα, Αρχιτέκτονες, Ασφάλειες, κλπ
Clubs - Bars, Hobbies, Internet Cafe, κλπ
Camping, Είδη Ταξιδιού, Ξενοδοχεία, κλπ
Αξεσουάρ - Διάφορα, Ενοικίαση Αυτοκινήτων, Ποδήλατα, κλπ
Προϊόντα, Υπηρεσίες, κλπ

Καταχωρήστε την επιχείρηση σας


Ο οδηγός all-events.gr δέχεται χιλιάδες επισκέψεις κάθε μήνα από χρήστες που χρειάζονται και ενδιαφέρονται για  πληροφορίες, προϊόντα  ή υπηρεσίες γιατί να μην είσαστε εσείς αυτοί που θα τους τις προσφέρετε.

Καταχωρίστε την επιχείρηση σας στο οδηγό all-events.gr και εξασφαλίστε:

  Καταχώριση στις σχετικές κατηγορίες βάση της επαγγελματικής σας δραστηριότητας .
  Αναγραφή των στοιχείων επικοινωνίας της επιχείρησης διευθύνσεις, τηλέφωνα, το email σας καθώς και link το site σας.
  Δυνατότητα τροποποίησης των στοιχείων σας σε περίπτωση που κάτι αλλάξει.

Πως μπορώ να διαφημιστώ


1) Με προβεβλημένη καταχώρηση όπου περιλαμβάνει:

Καταχώρηση της επιχείρησης σας στην υψηλότερη θέση του καταλόγου στην σχετική κατηγόρια βάση επαγγελματικής δραστηριότητας, όπου εμφανίζεται με διαφορετική απόχρωση έναντι των απλών καταχωρήσεων.

Στον κατάλογο η καταχώρηση σας θα εμφανίζεται αναγράφοντας τα στοιχεία επικοινωνίας της επιχείρησης διευθύνσεις, τηλέφωνα, το email σας, περιγραφή της επαγγελματικής σας δραστηριότητας έως τρεις γραμμές και στο κάτω σημείο δύο επιλογές Δείτε το site (οδηγεί απευθείας στο site σας), Περισσότερες πληροφορίες (οδηγεί σε σελίδα όπου εμφανίζεται επιπλεον βιογραφικό ή προφίλ της επιχείρηση σας και έως 10 φωτογραφίες καθώς και link στο site σας).

Η παραπάνω λειτουργία εξυπηρετεί και επιχειρήσεις οι οποίες δεν διαθέτουν site καθώς εμφανίζει ολοκληρωμένη παρουσίαση που περιέχει προφίλ της επιχείρησης και ενδεικτικές φωτογραφίες.

Το κόστος της προβεβλημένης καταχώρησης είναι 100 ευρώ το χρόνο. Η πληρωμή της καταχώρησης μπορεί να γίνει με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (Alpha & Eurobank) ή με χρέωση πιστωτικής κάρτας online μέσω ασφαλούς συστήματος της Eurobank.

Παράδειγμα Προβεβλημένης καταχώρησης

2) Με απλή καταχώρηση όπου περιλαμβάνει:

Καταχώρηση της επιχείρησης σας  στον κατάλογο στην σχετική κατηγόρια βάση επαγγελματικής δραστηριότητας.

Τα στοιχεία επικοινωνίας της επιχείρησης διευθύνσεις, τηλέφωνα, το email σας, περιγραφή της επαγγελματικής σας δραστηριότητας σε μία γραμμή και στο κάτω σημείο Δείτε το site (οδηγεί απευθείας στο site σας).

Παραδείγματα Απλής καταχώρησης

Αλλαγή Στοιχείων

Για ήδη καταχωρημένους πελάτες χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας αν επιθυμείτε αλλαγή των στοιχείων της επιχείρησης σας.